Verbruiken.nl

Vergelijk verbruik van elektra, water en brandstof

share on acebook share on Twitter
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Rij een Tesla voor één dag!

Rij een Tesla voor één dag!

Wil je ook graag een keer een dag in een elektrische auto rijden, bijvoorrbeeld een Tesla Model S? Dat kan nu. Via SnappCar kun je gemakkelijk zoeken naar particuliere huurauto's bij jou in de buurt!

SnappCar bestaat inmiddels al weer enige tijd en er worden steeds meer auto's door heel het land op aangeboden. Het principe is simpel: Personen die een auto bezitten maar hem niet elke dag gebruiken kunnen de auto op deze site te huur zetten. Dit kan al vanaf een halve dag.

Het delen en onderling verhuren zien we tegenwoordig steeds vaker, met het bekendste voorbeeld het internationale airbnb waar je andermans huis tijdens een vakantie kunt huren.

Het leuke van SnappCar is dat je ook eens een dag een elektrische auto zou kunnen proberen, om bijvoorbeeld eens te kijken hoe zo'n Tesla nu rijdt. Afhankelijk van de datum zijn er rondom Amsterdam meestal wel enkele te vinden. Ook op andere plaatsen in Nederland is er keuze genoeg aan elektrische auto's.

Meer informatie en het verbuik van elektrische auto's vindt u in ons overzicht

 


Reacties


justin KFC zei op 2014-05-15 10:59:36

ik vindt dit schandalig, dat jullie stelletje oplichters dit doen, jullie horen achter de trailiesVreemd zei op 2014-08-16 00:42:24

Wat is de oplichterij in deze dan? Ik begrijp het niet helemaal?Plaats Reactie


Naam
Reactie