Verbruiken.nl

Vergelijk verbruik van elektra, water en brandstof

share on acebook share on Twitter
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vergelijking website Verbruiken.nl gaat online!

Vergelijking website Verbruiken.nl gaat online!

Na lange voorbereidingen is het dan eindelijk zover, verbruiken.nl is online! De site heeft als doel de consument te informeren over het energieverbruik van huishoudelijke apparatuur en auto's. Vaak heeft de consument geen idee hoeveel een apparaat of auto nu werkelijk verbruikt en wat dit voor gevolgen heeft voor de jaarlijkse energiekosten.

Verbruiken.nl probeert inzichtelijk te maken wat deze verbruiken zijn. Zo kunt u bij het uitzoeken van bijvoorbeeld een nieuwe TV een weloverwogen keuze maken voor een merk en type. Zo bespaart u niet alleen jaarlijks veel geld, maar bent u ook bewust bezig voor het milieu. Per product kunt u gegevens invoeren over hoe vaak u het gebruikt, zo ontstaat een advies op maat. Het verschilt namelijk nogal of u nu 1 uur per dag of 6 uur per dag tv kijkt.

Vergelijk verbruik en winkelprijzen

De komende tijd zal veel tijd besteedt worden aan het vullen van de databases. Zo zullen meer winkelprijzen met elkaar vergeleken worden en worden nieuwe en oude televisies, koelkasten, auto's en wasmachines toegevoegd. Ook wordt gewerkt aan rekenhulp en bespaartips. Hou de site dus goed in de gaten.

Daarna gaan we meerdere soorten apparatuur plaatsen. Op de planning staan vaatwasmachines, benzine- en diesel auto's, LED lampen en drogers.

Voor nu wil ik u veel zoekplezier wensen en laten we samen werken naar wereld waarin we met z'n allen minder energie verbuiken!

 


ReactiesPlaats Reactie


Naam
Reactie